PANERA

SORTEIG PANERA EXPEDICIÓ MANASLU 2013Funcionament

La butlletes guanyadores seran les que coincideixin amb els quatre darrers números del primer, segon, tercer i quart premi del sorteig de Nadal del dia 22 de desembre de 2013.

En cas que algun premi quedés desert es procedirà el sorteig amb el número premiat de la ONCE del dia 24 de desembre de 2013 i així successivament fins a repartir els quatre premis.

Tots els beneficis del sorteig aniran destinats a sufragar les despeses de l'Expedició Manaslu 2013. En cas de ser premiat trucar al teléfon 629.35.48.24 o escriure a l’adreça pereherms@gmail.com.Contingut de la panera


Primer premi: una càmera de vídeo GOPRO HERO 3


Encara més petita, lleugera i potent. A mesura que les GoPro es tornen més petites y lleugeres, el seu rendiment segueix augmentant. Gravació en Alta definició HD. Mai ha estat tant fàcil captar l'increïble experiència que vius.
Segon premi: un xec regal de 500€ per gastar al supermercat SUMA d'AVINYÓ

Tercer premi: 2 entrades pel parc d'atraccions SELVA AVENTURA


Jugar a ser en Tarzan: una diversió tant per nens com per joves i adults, lloc on alliberar a aquest petit aventurer que portem a dins. Gaudeix de la naturalesa, fes esport i comparteix una activitat! Els circuits lúdics a dalt dels arbres de gran altura permeten descobrir el bosc de manera inèdita i original. La Selva de l’Aventura brinda més de 60 activitats d’entre les quals destaquen escales i xarxes de cordes que condueixen a plataformes de fins a 15m d’altura, ponts penjants, camins aeris, tunels, grans lianes i moltes tirolines de fins a 140 metres de longitud.

Quart premi: panera de productes variats

En breu posarem la llista dels productes, que s'aniran actualitazant amb el temps.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada